• Inici
  • Societat
  • Dandelion reuneix 33 palets d'ajuda humanitària que han partit des de Villena este dijous cap a Ucraïna

Dandelion reuneix 33 palets d'ajuda humanitària que han partit des de Villena este dijous cap a Ucraïna

| José Manuel Penadès | Societat
Dandelion reuneix 33 palets d'ajuda humanitària que han partit des de Villena este dijous cap a Ucraïna

Dandelion

En el matí d'aquest dijous 7 d'abril han partit des de Villena rumb a Ucraïna 33 palets d'ajuda humanitària, al costat d'uns 50 matalassos, en un tràiler fletat per l'ONG Dandelion, que ha partit des de la seu de la Comparsa de Pirates de Villena que, amablement, va cedir les seues instal·lacions des del primer moment que se'ls va sol·licitar ajuda.

Esta iniciativa no podria haver tingut aquest gran final feliç si no haguera sigut pel grandíssim esforç d'una gran quantitat d'entitats, empreses, Ajuntaments de localitats limítrofs (Biar, Beneixama, la Canyada i el Camp de Mirra) i, sobretot, del grandiós equip humà que s'han unit sense dubtar-ho a esta causa, i que ha fet possible que la setmana que ve moltes famílies a Ucraïna tinguen menjar, productes d'higiene, medicaments, aigua i mantes per a sobreviure.

01

Aquest enviament hauria d'haver eixit fa uns dies, però el paró per la vaga de transports ens va fer tornar a cribar els palets per a classificar-los per material i d'aquesta manera donar-li prioritat a aliments, productes d'higiene i mantes.

Aquests palets que han partit en el matí d'aquest dijous seran traslladats al magatzem d'Humenné (Eslovàquia) en el qual està col·laborant el nostre company de Dandelion Vicente.

02

Però cal recordar que aquest no és el primer enviament que realitzem ja que l'últim cap de setmana del passat mes, Gerard, metge traumatòleg i Irina, infermera de nefrologia, van recollir en El Cau tots els medicaments i productes de cura i quiròfan que teníem emmagatzemats, i que vam posar a la seua disposició i que ja han arribat a un hospital dins d'Ucraïna.

D'altra banda, dissabte passat 26 de març, vam poder agrair personalment a les persones d'equip de voluntariat que es van acostar a menjar amb nosaltres el ric tentempié amb el qual Pirates de Villena ens va donar l'enhorabona per la iniciativa i gràcies al qual vam poder posar sobre la taula, la importància de treballar en equip i tindre un espai on poder fer-ho, un espai que continuem buscant i amb urgència.

03

Com sempre, moltes gràcies a totes les persones que amb bona voluntat i treball, feu possible que l'ajuda siga efectiva i arribe on més es necessita, el més prompte possible.

És necessari fer examen de consciència i adonar-nos de com d'afortunades som les persones que vivim sense un conflicte sobrevolant la nostra llar, la nostra família i la nostra estabilitat diària.

Hem d'adonar-nos que l'equilibri social es construeix amb xicotets actes d'altruisme i amor.

Gràcies per tot. Gràcies per tant!

04

05

L'article té 266 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).