• Inici
  • Societat
  • Biar programa activitats culturals i reivindicatives entorn del 8M

Biar programa activitats culturals i reivindicatives entorn del 8M

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar programa activitats culturals i reivindicatives entorn del 8M

El Dia d'Internacional de la Dona s'ha organitzat una manifestació reivindicativa en la Plaça de l'Església

NP 4/03/2022. L'Ajuntament de Biar es bolca amb les dones amb motiu del 8M. Des del divendres 4 de març i fins al pròxim 13 de març s'han organitzat una sèrie d'activitats culturals i reivindicatives amb l'objectiu de conscienciar a la societat sobre la necessitat d'aconseguir la igualtat entre homes i dones. El primer d'aquests actes és la inauguració de l'exposició “Art i Dona”, a les 20.00 hores a la Casa de Cultura. La mostra estarà oberta els diumenges, 6, 13 i 20 de març de 12.00 a 14.00 hores i el diumenge 12, de 18.00 a 20.00 hores.

053

El mateix divendres a la vesprada, 17.00 a 19.30 hores s'ha programat un taller per a confeccionar els cartells, que les manifestants podran portar a l'acte del 8 de març en la Plaça de l'Església a les 19.00 hores. Els organitzadors demanen que a aquesta manifestació s'emporte un objecte que faça soroll. Així mateix i dins d'aquestes activitats de caràcter reivindicatiu, el dissabte 12 de març, a les 17.00 hores, a la sala Fontanelles es presentarà l'Escola Feminista.

El teatre també s'ha fet lloc en les jornades dedicades al Dia de la Dona. La companyia Triapason posarà en escena l'obra Sobrepassades, a les 20.00 hores a la Casa de la Cultura. També el Grup Vico s'uneix a la celebració amb l'estrena de l'obra Huit Dones, una adaptació de José Payá de l'obra de Robert Thomas. Serà el 13 de març, a les 18.00 hores.

D'altra banda, el Ple municipal de Biar va aprovar una moció conjunta del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

L'article té 228 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).