• Inici
  • Societat
  • Queixa veïnal per la falta de neteja dels carrers del centre històric

Queixa veïnal per la falta de neteja dels carrers del centre històric

| Eduard Garcia Molina | Societat
Queixa veïnal per la falta de neteja dels carrers del centre històric

Independentment de qui ostente l'Alcaldia o la Regidoria de Neteja, en els plenaris municipals que se celebren cada mes una de les queixes habituals de l'oposició sol ser l'estat dels carrers pel que a la seua neteja, habitualment es posa en valor que el turisme és un dels principals atractius del poble.

Val a dir que per part d'alguns veïns i veïnes han volgut mostrar la seua queixa a través de Biar Digital per l'estat de la neteja d'alguns dels carrers del centre històric de Biar, algun dels veïns que viuen en esta zona del poble ha expressat que s'ha d'entendre que l'empresa concessionària per a prestar el servici hauria d'atendre millor estos carrers, "al cap i a la fi per això paguem les nostres contribucions, per a que els serveis públics funcionen", han apostillat.

D'altra banda també s'ha volgut cridar l'atenció sobre l'estat que presenten alguns dels contenidors soterrats en altres zones del poble, com el de la fotografia que acompanya la notícia. Com es pot veure un dels contenidors de paper i cartró està ple i el veïnat es veu obligat a deixar-ho al costat del contenidor perquè no cap.

L'article té 362 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).