Classes de ioga per a majors

| Eduard Garcia Molina | Societat
Classes de ioga per a majors

Des de la Diputació d'Alacant en col·laboració amb l'Ajuntament de Biar s'ha posat en marxa un curs de ioga per a persones majors. Les classes començaran el proper 16 de setembre i es realitzaran en horari de 10:45 h. a 11:45 h. els dimarts i dijous al Centre Social José Hernández Parra. Aquelles persones que estiguen interessades en realitzar-les podran inscriure's a les oficines de Registre municipal del 25 d'agost al 8 de setembre.

També cal dir que la inscripció és gratuïta i que els únics requisits que cal complir és ser major de 60 anys i omplir un qüestionari. Les places estaran limitades a un total de 25 alumnes.

L'article té 38 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Continguts relacionats