• Inici
  • Societat
  • Ceràmica Artística Maestre guardonat en la Gala de Premis organitzada per FACPYME per la seua trajectòria

Ceràmica Artística Maestre guardonat en la Gala de Premis organitzada per FACPYME per la seua trajectòria

| Eduard Garcia Molina | Societat
Ceràmica Artística Maestre guardonat en la Gala de Premis organitzada per FACPYME per la seua trajectòria

El passat dissabte se va celebrar a Benidorm la primera Gala de Premis organitzada per FACPYME, la Federació Alacantina del Xicotet i Mitjà comerç, on l'empresa local Ceràmica Artística Maestre va ser guardonada juntament amb altres nou comerços de diferents comarques d'Alacant, triades entre 50 comerços pel seu esforç, trajectòria i compromís amb el territori. Val a dir que va ser una empresa guardonada de cada comarca.

Per la seua part, el responsable actual de Ceràmica Maestre, Adrián Maestres Del Valle ha afirmat a través de les xarxes socials que ha acceptat agafar el testimoni de quatre generacions anteriors que assumiren el mateix càrrec que ara ostenta a dia de hui, amb el màxim esforç i sacrifici per a mantindre viu el sector intentant innovar dia a dia. 

Maestre també ha volgut agrair el mèrit de les persones que tot i les dificultats continuen treballant des del xicotet comerç, situació agreujada per la crisis sanitària de la Covid 19 i les conseqüènies econòmiques que porta aparellades. També tenint paraules per als seus predecessors, entre ells son pare: Juan Mora, Vicente Escobar, Francisco Maestre i Pepe Maestre. Tenint igualment paraules d'agraïment per als treballadors i treballadores, alfarerers, pintors i pintores que durant més de 150 anys han aportat el seu talent al taller.

Maestre també ha volgut compartir el reconeixement amb l'Associació d'Empresaris de Biar (AEBI), i amb la seua presidenta Belén Puig, qui també és vocal de FACPYME en l'actualitat, i amb Marisol Hernández.

L'article té 337 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).