• Inici
  • Societat
  • El Sindicat lliure de Correus demana a l'Ajuntament que es pronuncie davant l'empitjorament del servei a Biar

El Sindicat lliure de Correus demana a l'Ajuntament que es pronuncie davant l'empitjorament del servei a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
El Sindicat lliure de Correus demana a l'Ajuntament que es pronuncie davant l'empitjorament del servei a Biar

Com és sabut des del passat 1 d'octubre la unitat de repartiment del correu a Biar depén de l'oficina de la veïna localitat de Villena, a l'igual que passa amb la població de La Canyada, on només hi ha una hora diària d'atenció al públic de dilluns a divendres. Un motiu que no només ha creat malestar al poble, sinó que també ha donat lloc a iniciar una recollida de firmes a Biar, com és sabut.

Val a dir que per part del Sindicat lliure de Correus, segons s'ha informat des de Radio Villena SER, s'ha imposat un contenció contra la decisió de l'empresa estatal per la decisió. Juan Ramón Ramos, Secretari provincial del sindicat, en declaracions a Radio Villena SER ha afirmat que el servici ha empitjorat, com s'ha mostrat des del poble a través de la recollida de signatures i també per part dels empresaris industrials, que han començat a queixar-se dels retards en els apartats postals.

El sindicat sosté que Biar té suficient pes poblacional i com a localitat industrial per poder mantindre un servici com el que tenia, que com és sabut era gestionat pel director de l'oficina, que de moment és l'únic que s'ha quedat a l'oficina de Biar, i pels dos treballadors com a carters repartint casa per casa.

En la notícia també es destaca que curiosament per a procedir a esta centralització dels serveis a Villena s'ha fet un "còpia-pega" d'un informe realitzat amb anterioritat a Mallorca, del que fins i tot no s'han canviat els noms de les poblacions de l'illa, localitats afectades per un canvi similar. El Sindicat també s'ha mostrat sorprés per la falta de resposta de tots els partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Biar (PP, PSPV-PSOE i Compromís), que no han expressat cap queixa tot i el moviment veïnal. Si bé és cert que Esquerra Unida, formació que actualment no té representació al consistori local, hauria sigut l'única formació que ha realitzat un comunicat públic en contra de la decisió i en "defensa d'uns Serveis Públics de qualitat als nostres pobles".

L'article té 637 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).