• Inici
  • Societat
  • 13.000 euros per a la rehabilitació del castell

13.000 euros per a la rehabilitació del castell

| Eduard Garcia Molina | Societat
13.000 euros per a la rehabilitació del castell

La Diputació d'Alacant subvencionarà enguany amb 294.000 euros a deu localitats per a la rehabilitació d'esglésies i monuments. La comissió de Cultura i Esports ha aprovat la distribució d'estes ajudes, així com la resolució de la convocatòria "Campanya de difusió de Música i Teatre" que impulsarà 16 actuacions en catorze municipis amb un import total de 24.362 euros.

D'una banda, la institució provincial invertirà 280.139 euros en la rehabilitació i reparació de huit esglésies de les comarques d'Alacant i del Castell de Biar. La institució destinarà 13.155 euros a la rehabilitació i reforma de la coberta de la Torre de l'Homenatge del Castell de Biar.

L'article té 30 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).