• Inici
  • Societat
  • Alumnes de l'IES Biar visiten les instal·lacions d'AISCAN

Alumnes de l'IES Biar visiten les instal·lacions d'AISCAN

| Eduard Garcia Molina | Societat
Alumnes de l'IES Biar visiten les instal·lacions d'AISCAN

Segons s'ha informat a través dels canals de comunicació de l'IES Biar, el passat dimarts, 26 d'octubre, els i les alumnes de 4t d'ESO que cursen l'assignatura de tecnologia, així com l'alumant d'FPB van realitzar una visita a la indústria local AISCAN, com és sabut una de les més punteres de la localitat.

196

L’objectiu va ser visitar una de les empreses industrials més importants de la població en el marc dels projectes ERASMUS en què participa l’IES, en concret, fer una visió local a la producció de béns des de la perspectiva de la sostenibilitat energètica, el reciclatge i la innovació tecnològica, com s'ha informat des de l'Institut d'Educació Secundària.

197

L'IES posa en marxa un canal de Telegram

Però aquesta no és l'única novetat des de l'IES, ja que recentment s'ha posat en marxa un canal en la coneguda aplicació mòbil de missatgeria instantània Telegram. Qualsevol persona que vulga estar al dia dels continguts de l'institut sols haurà de descarregar-se des de l'APP Store o la Play Store l'aplicació en el seu mòbil -en cas que no la tinga ja-, seguir els passos per configurar-la i buscar gràcies al buscador de l'aplicació "IES Biar", a continuació punxar sobre "Subscriure's" per anar rebent els continguts al seu mòbil.

198

L'article té 450 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).