Biar aprova 86.923 euros en ajudes a associacions

A més renovarà el conveni per al transport universitari amb 2.674 euros

NP. 06/10/2021. La Junta Local de Govern ha aprovat una sèrie d'ajudes destinades a associacions culturals, esportives i sociosanitàries. El muntant total ascendeix a 86.923, que es reparteixen de manera diversa entre les diferents entitats.

En concret, en l'àrea d'Esport s'han publicat les bases perquè els clubs presenten la seua sol·licitud per a optar a elles. En total s'han destinat 12.000 euros i el termini de sol·licitud finalitza el 13 d'octubre.

D'altra banda, una de les quantitats més inflades d'aquest capítol és per a l'activitat que ofereix Creu Roja.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha subratllat que “els moments de pandèmia han sigut molt difícils de suportar per a les associacions. De fet, algunes han frenat per complet la seua activitat”. La primera autoritat ha afegit que “nosaltres continuem apostant per elles i per això, hem mantingut les ajudes que anualment s'atorguen”.

Renovació conveni *COBSE

L'Ajuntament de Biar renovarà l'any vinent el conveni amb la Cooperativa d'Estudiants de Villena (COBSE). L'objecte de la subvenció és mantindre el transport a la Universitat d'Alacant. Biar aportarà 2.674,10 euros perquè els autobusos acosten als seus estudiants fins a les seues aules a Sant Vicent, tal com ho va fer en el curs 2020-2021.

La intenció d'aquesta subvenció és garantir el transport per als universitaris durant tot el curs 2021-2022.

Referent a això, Martínez ha indicat que “apostem per la formació dels nostres joves i pel seu futur i aquesta ajuda és una manera de facilitar que assistisquen a les seues classes i que, al mateix temps, puguen continuar vivint a la seua casa, en el seu municipi”.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital RT @Biarsensacion: 🧥👛Compra als comerços AEBI o gaudeix dels bars i restaurants associats del 14 al 25 d'octubre i participa en el sorteig…
BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz
BiarDigital Recordeu que podeu descobrir la vinyeta d'este mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper, en les papereri… https://t.co/8ZZdUmj4rM

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com