• Inici
  • Societat
  • El Col·legi d'Infermeria d'Alacant ofereix un curs en línia gratuït a la població de la província sobre “Com conviure amb la migranya”

El Col·legi d'Infermeria d'Alacant ofereix un curs en línia gratuït a la població de la província sobre “Com conviure amb la migranya”

| Col·legi d'Infermeria d'Alacant | Societat
El Col·legi d'Infermeria d'Alacant ofereix un curs en línia gratuït a la població de la província sobre “Com conviure amb la migranya”

S'impartirà entre el 13 de setembre i el 13 d'octubre i en ell s'ensenyarà a previndre, identificar i actuar ràpidament davant un atac de migranya

(2021-9-8) El Col·legi d'Infermeria d'Alacant impartirà entre el 13 de setembre i el 13 d'octubre un curs en línia gratuït dirigit a la població de la província d'Alacant titulat ‘Com conviure amb la migranya’. L'objectiu d'aquest curs no és un altre que millorar la qualitat de vida de les més de 5 milions de persones diagnosticades a Espanya de migranya, de les quals 1,5 milions la pateixen de manera crònica. Aquesta activitat s'ofereix a través de l'Àrea de Formació del Col·legi d'Infermeria d'Alacant, coordinada pel vocal V de la Junta de Govern, Juan José Tarín.

Aquest curs es podrà realitzar a través de SalusLife, servei de formació en línia dirigit a la ciutadania associat a la plataforma de formació i consultoria sanitària en línia SalusOne amb la qual el Col·legi d'Infermeria d'Alacant té contractada part de la formació continuada dels seus col·legiats. Els interessats hauran de realitzar la inscripció gratuïta en aquest enllaç.

La migranya és la sisena malaltia més prevalent a tot el món i a Espanya afecta a un 12-13% de la població, sent la malaltia neurològica més freqüent. Per això, des del Col·legi d'Infermeria d'Alacant hem considerat que oferir un curs d'aquestes característiques, gratuït i amb una plataforma de formació en línia innovadora, pot ser una eina molt útil, ja que permet desenvolupar funcions bàsiques de la professió d'Infermeria, com són les de prevenció, promoció i actuació davant diversos problemes de salut.

Segons explica Carlos Valdespina, infermer i director de SalusPlay, “la migranya, encara que és una de les malalties més prevalents en el món, és encara una gran desconeguda, per la qual cosa és necessari que el major nombre de persones possible ens formem sobre les seues manifestacions per a un ràpid diagnòstic i una correcta prevenció”.

El curs ‘Com conviure amb la Migranya’ compta amb un manual en pdf i 18 vídeos en qualitat HD amb els seus corresponents podcasts descarregables. Un dels grans valors d'aquesta formació en línia és que ha sigut desenvolupada i serà tutoritzada per la pacient experta Patricia Ripolls Ros, autora del Blog #MamaTieneMigraña.

En el curs, estructurat en sis temes, s'explicarà què és la migranya, com es diagnòstica, quina és la seua simptomatologia i quins factors la desencadenen, i, el més important, es donaran consells per a aprendre a conviure amb aquesta malaltia.

Més informació sobre el curs en línia gratuït ‘Com conviure amb la Migranya’

Duració
• 13 setembre – 13 octubre
Inscripció:
https://www.saluslife.app/alicante

Dirigit a:
El curs està dirigit a majors de 18 anys. Les persones d'entre 14 i 18 anys podran inscriure's amb el consentiment dels seus pares o tutors.

Campus Virtual i Formació Audiovisual:
La formació es realitzarà 100% en línia a través un campus virtual.
Amb l'objectiu d'aprendre de manera lúdica, el curs permet la possibilitat que l'alumne aferme els coneixements adquirits jugant a un serious game. Després de la realització d'aquesta prova obtindrà un certificat de superació del curs.

L'article té 173 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).