Biar suma quatre noves certificacions de Qualitat Turística

Entrega dels segells Entrega dels segells Ajuntament de Biar

El municipi compta amb 11 segells SICTED que avalen els valors d'atenció al client i la qualitat

28/07/2021. Quatre noves distincions «Compromís de Qualitat Turística» SICTED se sumen a les que ja té el municipi de Biar. Cafeteria L’Arc, Hotel restaurant La Façana, Ceràmica Artística Maestre i Agència de viatges La Façana han obtingut, en 2021, aquest reconeixement. En total, Biar compta amb 11 entitats reconegudes per aquest certificat de qualitat.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez i el regidor de Turisme, Roberto Díez, han entregat als empresaris la distinció. Martínez els ha felicitat i ha destacat que “tots ells han passat per un procés de formació així com han posat en marxa els valors de qualitat i atenció al client que planteja el segell de Qualitat Turística i pel qual, a Biar estem apostant per a aconseguir l'excel·lència en aquest sector de tanta importància per al municipi”.

En l'actualitat compten amb el certificat l'Hotel Vila de Biar, restaurant La Corona, l'Oficina de Turisme, Casa Axier, Masia Fontalbres, el Castell de Biar i el Museu Etnogràfic, Ceràmica Artística Maestre, Agència de Viatges la Façana, Cafeteria L’Arc i Hotel-Restaurant La Façana. Biar va començar a treballar en la implantació del sistema SICTED en 2018.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) és un projecte d'àmbit nacional, promogut per la Secretaria General de Turisme (Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i a València per a Turisme Comunitat Valenciana i a l'Ajuntament de Biar, a través de la Gestora SICTED de Biar, l'Agent de Desenvolupament Local. Aquests certificats consoliden l'esforç dels serveis turístics i mantenen una aposta clara i directa per la qualitat i l'atenció al turista, visitant al destí.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Payá es va encarregar de l'Arxiu municipal durant més de 50 anys i va ser pregoner de les Festes en 2011. https://t.co/HWpWTqXXbl
BiarDigital 📌Aigua de les Fontanelles? Que té a veure amb la vinyeta d'este mes realitzada per Eloy Alemañ Navalón? 👉🏻Ho pots… https://t.co/cRHdCByC02
BiarDigital Una competició que no és prioritària per al club local. https://t.co/Swi5wS7vHy
BiarDigital Tot i això la incidència a #Biar continua sent alta. @GVAsanitat #Covid19 https://t.co/uKhPQ1ch9K

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com