• Inici
  • Societat
  • Comença la vacunació contra la Covid 19 entre persones de 30 a 39 anys

Comença la vacunació contra la Covid 19 entre persones de 30 a 39 anys

| Eduard Garcia Molina | Societat
Comença la vacunació contra la Covid 19 entre persones de 30 a 39 anys

Font: Pixabay

Ben sabut és que a les mesures sanitàries i de prevenció que totes i tots hem de tindre en compte per evitar que continue expandint-se la pandèmia de la Covid 19 s'uneix la vacunació, a hores d'ara pràcticament el 40% de la població a Espanya ja tindria la pauta completa amb una de les vacunes autoritzades des de la Unió europea.

Concretament a Biar esta setmana començarà la vacunació del següent rang d'edat, les que ara tenen entre 30 i 39 anys, ja que la setmana passada es va vacunar a les majors de 49 a 40 anys. Com és sabut el lloc habilitat per a la població biaruda i els municipis del nostre entorn com ara La Canyada, Beneixama o el Camp de Mirra és el maset dels Estudiants. Pel que fa a la vacuna les persones d'esta franja d'edat rebran la Pfizer/BioNTech, mentre que la segona dosi de la vacuna serà d'ací a tres setmanes, abans d'acabar el mes de juliol.

Pauta completa per a majors de 60 anys

D'altra banda, les persones nascudes entre l'any 1956 i el 1960 -la franja d'edat d'entre 60 i 65 anys- estan ja sent vacunades també esta setmana al punt de vacunació habilitat a Biar. Cal recordar que esta franja d'edat es va vacunar a principis d'abril amb la vacuna d'Oxford- AstraZeneca-, i al complir-se sis setmanes de la primera dosi ja estarien rebent la segon per tindre la pauta completa contra el virus de la Covid 19.

Dificultats per a la citació

Si bé és cert que també s'ha advertit que des del Centre de Salut de Biar, des d'on de forma telefònica s'estan realitzant les citacions per a rebre la vacuna contra la malaltia del coronavirus, tot i que es tenen algunes dificultats per localitzar a algunes persones que estarien en la franja d'edat dels 30 als 39. Cal recordar que les dades de contacte es poden modificar des del següent enllaç.

L'article té 32 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).