• Inici
  • Societat
  • La història i el turisme es donen la mà en una acció comercial

La història i el turisme es donen la mà en una acció comercial

| Ajuntament de Biar | Societat
La història i el turisme es donen la mà en una acció comercial

Biar participa en la campanya promocional de la ruta de Jaume I

NP. 23/06/2021. Biar participa en la campanya “Vine de Ruta amb Jaume I i Na Violant”. En ella, l'AEVAV (Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatges) al costat de la Conselleria de Comerç i la Diputació Provincial de València sortegen tres paquets turístics de cap de setmana, per a dues persones, de la Ruta Jaume I, que inclouran l'hotel en règim HD. Els dinars i els sopars en restaurants externs a l'hotel i activitats lúdic-culturals.

Amb aquesta acció, els comerços, bars i restaurants de Biar s'uneixen a la promoció d'aquesta ruta cultural que està promocionant la Generalitat Valenciana. L'associat de l'AEEVAV, Toni Valls, indica que “aquesta és una gran oportunitat per a unir al comerç, la cultura i els viatges”.

La mecànica de la campanya és senzilla. Cada establiment participant entrega per cada compra bitllets de participació. En les dates fixades es realitzaran tres sortejos, els dies 28 (el paquet turístic a Sagunt), 29 (el paquet turístic a La Vall d'Uixó) i 30 de juny (el paquet turístic a Biar). D'un bombo amb 10 de boles numerades del 0 a 9 s'extrauran 5 consecutivament fins a conformar els números premiats del 00001 al 99.9991.

El regidor de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Roberto Díez. indica que “a més de que les empreses de Biar es promocionen amb aquesta acció, al setembre, rebrem als guanyadors d'un dels bitllets premiats”.

Les rutes Jaume I volen recuperar, seguint el fil del seu relat, els camins recorreguts pel rei medieval. És un viatge a un llegat històric i patrimonial, acompanyat de costums i tradicions, que han perdurat en el temps. El monarca medieval va deixar empremta en el passat històric de Biar i en el seu patrimoni. De fet, Biar va ser l'última ciutat de l'antic regne de València que va assetjar Jaume I, que va oposar una gran resistència i el setge de la qual es va prolongar durant sis mesos fins a febrer de 1245.

L'article té 40 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).