Imprimir aquesta pàgina

Un any més arriba el Voluntariat Ambiental impulsat per l'Associació Naturalista El Reconco

L’Assocació Naturalista el Reconco de Biar inicia el pròxim 1 de juliol i fins al 30 de setembre el període de voluntariat ambiental amb la finalitat de prevenir incendis forestals i dur a terme activitats de conservació i millora de l’hàbitat natural, així com activitats d'educació ambiental.

Per a inscriure’s, cal dirigir-se a la seua pàgina web www.reconco.org, fins al dia 28 de juny. Organitza l’Associació Naturalista Reconco Biar i participa l'Ajuntament de Biar, la Cooperativa Elèctrica Ntra. Sra. De Gràcia i la Generalitat Valenciana. Es pot recabar més informació a través de les xarxes socials de l'associació.

També podeu consultar l'entrevista realitzada a l'associació en juny de 2017.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)