• Inici
  • Societat
  • Jornades Trombonístiques 2014: Divendres [fotos i vídeo]

Jornades Trombonístiques 2014: Divendres [fotos i vídeo]

| Eduard Garcia Molina | Societat
Jornades Trombonístiques 2014: Divendres [fotos i vídeo]

El passat divendres 18 de juliol, a les 22:30, es va celebrar la cloenda de les Jornades Trombonístiques '14 a la plaça del Raval amb el lliurament de diplomes i concert d'alumnes + The Sir Aligator' s Company. La primera part de la nit va ser un concert per part dels alumnes vinguts de tot Espanya i fins i tot de l'estranger: Romania, Rússia.

A continuació podreu trobar el recull de fotografies del concert i el vídeo amb una entrevista als components del grup que ens porta Obert Ara.

Jornades trombonístiques

Els cursos consten de diferents modalitats impartits per 2i2quartet i Francisco Soler, així com la Classe magistral impartida per Stéphane Loyer (trombó baix de l'Orquestra de RTVE) o la Classe magistral impartida per Toni Belenguer (professor de trombó jazz al Conservatori Superior de Música de València "Joaquín Rodrigo").

A continuació es va realitzar el lliurament de diplomes de la qual us deixem una mostra en la nostra galeria per contínua amb el concerti de l'excel · lent formació The Sir Aligator 's Company: Set professors de Conservatori i destacats membres d'orquestres clàssiques. Amb aquest grup els trombons i les tubes canvien per complet el seu tradicional paper adoptant temes de Michel Jackson, Frank Sinatra, James Brown, Ennio Morricone, Lester Bowie, etc.

Arriben al públic de manera que mai havia escoltat els trombons i les tubes sonant a aquests ritmes però amb aquests músics és possible.

The Sir Aligator 's Company està format per: Elies Hernandis, Álvaro Martínez, Sthepane Loyer, José Alberto Paniagua, Mario Torrijo, Miguel Moreno tots ells tenen un currículum impressionant al món de la música.

L'article té 45 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).