Jornades Trombonístiques 2014: Dijous [fotos i vídeo]

| Eduard Garcia Molina | Cultura
Jornades Trombonístiques 2014: Dijous [fotos i vídeo]

Dijous 17 de juliol a la Plaça de la Constitució a les 22'30h i patrocinat per la Cooperativa Elèctrica Ntra. Sra. de Gràcia es va dur a terme el concert de Cotijazz Big Band dirigida per Toni Belenguer amb la col·laboració de 2i2quartet.

A continuació trobareu la galeria de fotografies de l'acte i el vídeo editat per Obert Ara que recull el concert i les entrevistes a alguns dels artistes.

 Cotijazz Big Band

Cotijazz Big Band reuneix a professionals del jazz valencià d'Alacant, Múrcia i València. Aquesta Big Band de Jazz va ser creada el 2011 a l'empara del Taller de Big Band del festival de Jazz de les Torres de Tafaneres (Múrcia), ha aconseguit despertar l'interès de directors tan prestigiosos com els saxofonistes Ramon Card, Perico Sambeat o el trombonista Toni Belenguer en aquesta ocasió dirigint i tocant amb la banda per oferir una mostra de la bona relació entre el jazz i la música de Big Band.

El principal objectiu d'aquesta banda és desenvolupar, experimentar i difondre un repertori de música de big band de diversos estils i composicions pròpies.

PACO SOLER (Villena), Titulat superior de Trombó clàssic i jazz. la seua compromís amb la pedagogia i difusió del trombó van portar al estiu de 2003 a organitzar el I Curs de Música de Villena amb els professors Juan Bautista Abad i D. Eduardo Peris, i el juliol de 2005 a la realització de les 1a Jornades Trombonístiques d'Estiu de Villena, projecte que desemboca en l'organització de les Jornades Trombonístiques 2i2quartet.

TONI BELENGUER nascut a València. Comença la seua carrera als set anys al Conservatori Superior de Música de València. Actualment és professor catedràtic de jazz del Conservatori Superior de València Joaquín Rodrigo, és un dels músics millor reconeguts de l'actualitat a Espanya.

Format sota la tutela de músics com Mike F. Mossman, Ove Larson, Perico Sambeat, Pat Metheny, Bernardo Sasseti, Kurt Rosenwinkel, Aaron Goldberg i Alan Ferber, aquest magnífic trombonista ha compartit escenari amb figures de la talla de Michael Brecker i ha gravat al costat de solistes com Ramón Card, Perico Sambeat, Albert Sanz o Daniel Flors.

La nit va ser tota una oportunitat per delectar el públic assistent amb un repertori molt amè i ple d'energia, músics autèntics i brillants referents cadascun en el seu instrument... tot un plaer per als sentits.

L'article té 65 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).