Jornades Trombonístiques 2014

| Eduard Garcia Molina | Cultura
Jornades Trombonístiques 2014

El passat dimecres 16 de juliol al voltant de les 22'30h va tenir lloc el concert de 2i2quartet, JC Matamoros i Dina Nedéltcheva-"Música i Filantropia", patrocinat per la Fundació Vicente López en el marc incomparable de la Plaça de la Constitució. De la mà d'Obert Ara vos portem un vídeo que recull un fragment del concert que va tindré lloc dimecres i una entrevista.

2i2quartet

2i2quartet es va crear l'abril de 2000 en el si de l'Acadèmia de Metalls "Spanish Brass". Els integrants són: Jordi Navarro Martín, Juan Carlos Matamoros Conca, Francisco Juan Rodríguez "Kiko" i Miguel José Martínez "Viriato".

Jordi Navarro Martín (Banyeres de Mariola), és membre de l'Orquestra Nacional d'Espanya (ONE) des de gener de 2008, actualment estudiadirecció d'orquestra.

Juan Carlos Matamoros Conca (Montcada), és trombó solista de l'Orquestra Nacional d'Espanya i professor de l'Acadèmia deTrombó Madrid-Stomvi. El 2013 decideix treure el seu primer CDMúsica i Filantropia.

Francisco Juan Rodríguez (Castalla), és membrede la Música del CGFUP de Burgos, membre de Bur-Bone quartet i Burgos Brass i realitza estudis de Direcció de Banda a la"Escola de Música dela Vall d'Albaida".

Miguel José Martínez (Biar), des de setembre de2007 és trombóbaix del'Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid (ORCAM).

En esta ocasió 2i2 quartet va estar acompanyat de la jove pianista búlgara Dina Nedéltcheva. La seua trajectòria musical va començar als quatre anys de la mà de Stela Oslekova. Resideixa Mallorca, ha ofert recitalsa Bulgària, Espanya, Bèlgica, Àustria, França, Alemanya i els Estats Units, ha guanyat diversos premis en concursos nacionalsi internacionals. És membre de la formació cambrística Trio Tríptic. Desenvolupa una intensa activitat cambrística actuant al costat de Juan Carlos Matamoros (ONE, Orquestra Nacional d'Espanya), Stefan Schulz (Berliner Philharmoniker) i Walter Hilgers (German Brass) entre d'altres.

L'article té 43 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).