• Inici
  • Societat
  • Constitució de borsa de treball per a operari/a de neteja d’instal·lacions municipals

Constitució de borsa de treball per a operari/a de neteja d’instal·lacions municipals

| Eduard Garcia Molina | Societat
Constitució de borsa de treball per a operari/a de neteja d’instal·lacions municipals

Font: Pixabay

Tancat el termini per realitzar la sol·licitud per fer les proves per a formar part de la borsa de treball per a Auxiliar del Servei d’Ajuda a Domicili, encara resta oberta l'altra borsa de treball per a operari/a de neteja d’instal·lacions municipals.

Les persones interessades podran presentar les sol·licituds fins al dia 6 de maig (inclós). Entre altres es demana estar en possessió del certificat d'escolaritat. El procés de constitució inclou dues proves, una dels continguts que s'especifiquen en la convocatòria i una altra que es basa en la traducció d'un text del valencià al castellà i al revés, del castellà al valencià, finalment el procés inclou una entrevista personal amb la persona interessada.

Les bases de la convocatòria, així com el model d'instància que cal presentar es troben a la web de l'Ajuntament de Biar, en el següent enllaç.

L'article té 22 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).