Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball

Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball Pixabay

El Col·legi d'Infermeria d'Alacant reclama la participació de les infermeres/ers del Treball en la campanya de vacunació contra la Covid-19

(2021-4-27) El Col·legi d'Infermeria d'Alacant vol aprofitar la celebració, el 28 d'abril, del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball per a reivindicar un major protagonisme de les infermeres/ers amb l'especialitat d'Infermeria del Treball en la campanya de vacunació contra la Covid-19.

Tal com es destaca des de l'Associació d'Especialistes d'Infermeria del Treball (AET), aquest col·lectiu està format per més de 7.000 professionals, els quals estan esperant ser avisats per a agilitzar la vacunació de la població. Un col·lectiu professional necessari i preparat per a vacunar en les empreses enfront del SARS-CoV-2 a més de 19 milions de treballadors actius al nostre país, entre els quals es troben treballadors essencials fins ara no vacunats.

Davant això, cal no oblidar que precisament una de les funcions atribuïdes a aquesta especialitat és la del “disseny, aplicació i coordinació dels plans i programes d'actuació preventiva; p. ex. programes de vacunació en funció dels riscos laborals detectats o segons campanya de vacunació”.

Des del Col·legi d'Infermeria d'Alacant es considera fonamental el protagonisme de les infermeres/ers del Treball a l'hora de la prevenció dels contagis en l'àmbit laboral i de l'educació en conductes saludables en aquest.
Per això, creiem imprescindible que es convoquen places d'aquesta especialitat en la borsa de treball i en les OPEs de la Comunitat Valenciana amb la finalitat que es puguen reforçar els serveis de Prevenció de Riscos Laborals amb aquestes/us professionals.

El treball no és només la forma de satisfacció d'unes necessitats, sinó també una forma de realització personal i de funció social i personal; per això, pot ser font de satisfacció però difícilment s'aconseguirà aquesta si el treball és motiu de malaltia i accidents.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "¿Por qué un tipo armado con pistola, spray de gas y porra de las que hacen moratones de larga duración, por qué es… https://t.co/HZW4xPIZJa
1hreplyretweetfavorite
BiarDigital Des de l'actualització del 2 de juny no s'han notificat nous casos de #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/k9j9PTpcdT
BiarDigital Segons el comunicat la plataforma busca "aclararir, d’una vegada per totes, la seua posició respecte a l’hotel i la… https://t.co/yJeGS2Mnrs
BiarDigital Dotze dones i un home han deixat les llistes de l'atur. @GVAlabora https://t.co/9BIMXZpcUv

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com