Facpyme i la Diputació d'Alacant acorden invertir en la digitalització del comerç com a ferramenta per a competir davant les noves demandes del consum

El president de la Diputació al centre i a la seua esquerra la biaruda Belén Puig amb membres de la direcció de Facpyme amb el diputat Sebastián Cañadas El president de la Diputació al centre i a la seua esquerra la biaruda Belén Puig amb membres de la direcció de Facpyme amb el diputat Sebastián Cañadas Facpyme

• Carlos Baño agraeix “la implicació del president Mazón i el seu equip, que ha apostat per la modernització del comerç sabent que és una inversió de futur que aporta un retorn a l'economia alacantina”

Alacant. 23-4-21.- La Federación Alicantina de Comercio de la Pequeña y Mediana Empresa (Facpyme) i la Diputació d'Alacant han acordat impulsar la digitalització plena del sector amb la finalitat de facilitar al comerç de la província eines per a adaptar-se a les noves demandes de consum.

El president de Facpyme, Carlos Baño, ha explicat que el comerç “està travessant una situació molt complicada i necessitem tots els instruments per a eixir de la crisi establir les bases per a estar en condicions de competir amb garanties en el futur”.

“El comerç electrònic és un desafiament al comerç tradicional, però la pandèmia ha transformat els hàbits de consum i hem d'adaptar-nos a ells i fer d'aquest repte una oportunitat”, ha continuat. “Sense perdre tot allò que ens ha donat prestigi, com és la qualitat, el tracte, la proximitat, l'arrelament, hem de veure en ell també una eina per a millorar la nostra competitivitat”.

Carlos Baño ha subratllat que en aquests moments “és fonamental l'ajuda de les administracions i, en aquest sentit, agraïm la sensibilitat i la implicació de la Diputació i el seu president, Carlos Mazón, que ha apostat per la modernització del comerç sabent que és una inversió de futur que aporta un retorn a l'economia alacantina”.

De fet, Baño ha puntualitzat que aquesta col·laboració no s'articularà com un conveni a l'ús amb ajudes a fons perdut, sinó com una inversió per part de la Diputació a través d'un pla dissenyat per Facpyme que genere així mateix noves possibilitats d'inversió i recursos que repercutisquen en benefici de la pròpia societat.

En aquest punt, ha recordat que la institució provincial ja va aprovar una sèrie de reduccions en els impostos que gestiona “que han aportat oxigen a molts empresaris i autònoms que sense aqueixes ajudes veien seriosament danyada la viabilitat dels seus negocis i empreses”.

Carlos Baño s'ha pronunciat en aquests termes després de la reunió de la Junta Directiva de Facpyme amb el president de la Diputació, Carlos Mazón, i el diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, Sebastián Cañadas, als qui han presentat els projectes de la federació per a fer costat al comerç i afrontar amb garanties els reptes als quals s'enfronta el sector.

En el transcurs de la trobada, Carlos Mazón ha reconegut el treball que està desenvolupant Facpyme i les seues aportacions per a tractar de revertir l'actual situació econòmica i ha reafirmat el seu compromís per a treballar al costat de la federació en la remodelació del comerç i la xicoteta i mitjana empresa.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital La @generalitat financia el 60% de la inversió. @Biarsensacion https://t.co/9xgESHAi1g
7hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Una mañana, un oficial español, para hacer una gracia, patea el culo de Abd- el Krim y le hace caer escaleras abaj… https://t.co/nUPeMxyklL
23hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Us demanem col.laboració i compromís amb aquest Club, referent esportiu del nostre poble i que, sense el vostre re… https://t.co/ibvOwKrFha
BiarDigital Tot i això manté una incidència molt alta i es diagnostica un nou cas de #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/U89l2O78fc

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com