Biar obri termini per a la presentació de les ajudes del Pla Resistir

Web del Pla Resistir Web del Pla Resistir Generalitat Valenciana

15/03/2021. L'Ajuntament de Biar va aprovar en ple i per unanimitat les bases del programa d'ajudes del Pla Resistir així com la modificació de crèdit del pressupost municipal per a fer front al pagament d'aquestes. El programa de xoc per a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia, amb subvencions directes de fins a 2.000 euros, més 200 euros per treballador fins a 10 treballadors va destinat a l'hostaleria, restauració, oci, allotjament, mercats ambulants o cultura, entre altres sectors econòmics. En el cas Biar, s'ha inclòs en les bases a associacions que compten amb plantilla i la seua activitat s'haja ressentit pel covid-19.

El registre de les sol·licituds s'obrirà després de la publicació hui de les bases en el Butlletí Oficial de la Provincial i es podrà accedir a la mateixa fins a un dia abans de la finalització del període per a emplenar la sol·licitud. El regidor d'Hisenda, José Luis Valdés, ha indicat que “el departament tècnic de l'ajuntament ha personalitzat les ajudes per a adaptar-les a la casuística de Biar”. Així mateix assenyala que “en les bases es té en compte si els treballadors dels negocis que accedisquen a aquestes ajudes estan a mitja jornada o completa, amb l'objectiu d'arribar al major nombre de persones”.

En total, l'Ajuntament de Biar destinarà a aquestes subvencions 17.358,90 euros que ixen de la partida de les festes patronals, que enguany tampoc se celebraran. A més, des del departament d'Hisenda es farà un esforç perquè empresaris i treballadors puguen accedir a les ajudes al més prompte possible. En aquest sentit, Valdés ha subratllat que “la nostra idea és avançar el pagament sense esperar que ens arriben els fons de la Generalitat Valenciana i Diputació perquè els negocis de Biar precisen que aquest tipus d'ajudes siguen àgils per a poder fer front als pagaments que s'han tingut mentre han estat tancats”. Aquestes ajudes estan dirigides a cobrir les despeses corrents de l'activitat realitzada des d'abril de 2020 i són compatibles amb qualsevol altra convocada amb la mateixa finalitat. Per a això, Generalitat Valenciana, Diputació d'Alacant i Ajuntament de Biar aporten fons.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Gràcies a la progressiva digitalització de l'arxiu de Canal 3. https://t.co/UbxGsPhg0i
3hreplyretweetfavorite
BiarDigital Cal mantindre la guàrdia i les mesures de contenció del virus. @GVAsanitat https://t.co/ImTqTS5EhX
4hreplyretweetfavorite
BiarDigital Entre altres remolatexes als responsables de la destrossa efectuada entre carrasques, pins, ametlers i oliveres a l… https://t.co/oD958qigT7
BiarDigital 📌Cada mes, i només en Biar Digital en paper, trobareu "La Xarraeta de la Cavalleria" (paraules o expressions biarud… https://t.co/vhcFdXxcaP

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com