• Inici
  • Societat
  • El Centre de Salut de Biar anuncia que va a iniciar-se la vacunació

El Centre de Salut de Biar anuncia que va a iniciar-se la vacunació

| Eduard Garcia Molina | Societat
El Centre de Salut de Biar anuncia que va a iniciar-se la vacunació

El personal sanitari començarà a cridar als majors de 90 anys

La direcció del centre demana que s'eviten les telefonades al centre de salut per a preguntar per la vacunació per a no col·lapsar la centraleta

17/02/2021. El Centre de Salut de Biar anuncia que s'iniciarà el procés de vacunació [contra la Covid-19] en el municipi.

Des de la direcció del centre s'ha indicat que serà el personal sanitari qui telefone als usuaris per a citar-los en data i hora i donarà les explicacions necessàries per a acudir al centre. Així mateix s'ha assenyalat que el subministrament de les primeres vacunes serà per als majors de 90 anys.

La direcció del centre sol·licita als veïns i veïnes que no telefonen al Centre de Salut per a conéixer quan i com se'ls va vacunar. “Per a una millor atenció sanitària hem d'evitar col·lapsar les línia telefòniques”, s'adverteix.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).