• Inici
  • Societat
  • L'Agrupació Fotogràfica organitza el I Photowalk a Biar

L'Agrupació Fotogràfica organitza el I Photowalk a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
L'Agrupació Fotogràfica organitza el I Photowalk a Biar
Des de l'Agrupació Fotogràfica de Biar s'ha convocat la I Photowalk a Biar, que consisteix en una eixida fotogràfica diurna pel poble que es realitzarà el proper diumenge 13 Juliol de 10h a 12h. Serà des del Passeig del Plàtano a les 10h. i cal portar trípode, disparador, etc...
 
L'itinerari de la jornada recorrerà el Santuari fent fotos en modo A o M. A l'interior del Santuari es faran fotos de llarga exposició en modo T o M amb trípode. Posteriorment es baixarà per la Fontsanta fotografiant paisatge i casc antic de Biar en modo A o M. per a acabar realitzant un foto grupal dels participants. La pròxima setmana s'informarà amb més detall del I Photowalk per part de l'Agrupació.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).