• Inici
  • Societat
  • El biarut Josep Perpinyà i Ferriz serà el nou director de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Xeraco

El biarut Josep Perpinyà i Ferriz serà el nou director de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Xeraco

| Eduard Garcia Molina | Societat
El biarut Josep Perpinyà i Ferriz serà el nou director de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Xeraco

El passat dissabte, la Unió Musical de Xeraco -a la comarca de la Safor- va anunciar que el biarut Josep Perpinyà Ferriz serà el nou director de la seua Banda Simfònica. Triat pels músics de la banda entre un total de tres candidats, segon s'ha informat des de la web Nuestras bandas de Música.

Perpinyà Ferriz va iniciar els seus estudis musicals a l'Escola de Música de la Societat Unió Musical de Biar amb el clarinet, i posteriorment títol professional de música en el Conservatori Professional Municipal de Villena. Diplomatura de Mestre especialista en Educació Musical (Universitat d'Alacant) i Titulat Superior en l'especialitat de Direcció d'Orquestra i Cor pel Conservatori Superior de Música de València, finalitzant amb Matrícula d'Honor en Direcció d'Orquestra.

Màster en Direcció d'Orquestra en l'Estonian Academy of Music (Tallinn, Estònia) amb el professor Toomas Kapten, ha realitzat el seu concert final de Màster amb l'Orquestra Nacional d'Estònia. Ha realitzat diverses masterclass de perfeccionament amb diversos professors de prestigi a nivell internacional. També ha sigut director de la Banda Instructiva de la Societat Musical Ruperto Chapí de Villena.

L'article té 111 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).