• Inici
  • Societat
  • “Biar s'ompli de premis” repartirà 5.000 euros en xecs regal

“Biar s'ompli de premis” repartirà 5.000 euros en xecs regal

| Ajuntament de Biar | Societat
“Biar s'ompli de premis” repartirà 5.000 euros en xecs regal

La campanya comercial arranca amb 70 empreses adherides

El 9 de gener se sortejaran els 147 xecs amb un premi de 150 euros, un altre de 100; 45 de 50 i 100 de 25 euros

NP 10/12/2021. L'Ajuntament ha llançat la campanya nadalenca “Biar s'ompli de premis” en la qual es repartiran més de 5.000 euros en regals a través de les empreses locals. L'acció, que pretén dinamitzar el comerç, l'hostaleria i el sector serveis, sortejarà un xec regal de 150 euros, un altre de 100 euros; 45 de 50 i 100 de 25. En total, 147 bons que podran gastar en les empreses participants.

La campanya va arrancar el 9 de desembre amb 70 signatures adherides i posarà punt i final el 6 de gener de 2021. Comerços, perruqueries, restaurants, bars, carnisseries, cafeteries, centres d'estètica, forns, administracions de loteries i fontaners, entre altres, participen en l'acció comercial, la més ambiciosa que ha posat en marxa l'ajuntament. 

103

El regidor de Comerç, Roberto Díez, indica que “la campanya està dissenyada per a afavorir no sols a l'activitat econòmica, sinó també als veïns de Biar amb xicotets xecs regal”. L'edil explica que “en realitzar qualsevol compra de més de 5 euros en els establiments adherits a aquesta campanya, s'emplena una papereta amb el nom, cognoms i número de telèfon que s'introduirà en les urnes de cadascun dels negocis”. El 9 de gener es realitzarà el sorteig dels 147 xecs regal. Els agraciats tindran un mes, de l'11 de gener al 14 de febrer de 2021 per a utilitzar-los. A més compta amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris de Biar (AEBI).

Tots els comerços que participen en aquesta acció estan identificats amb un vinil que es col·locarà en un lloc visible de l'establiment.

D'altra banda, l'alcaldessa, Magdalena Martínez insisteix que “la campanya que posa en marxa l'Ajuntament vol ajudar al fet que les compres es queden a Biar en uns moments en els quals les pimes i autònoms ens necessiten”. A més, apunta que “el comerç local, el de proximitat és el més segur i ara més que mai, hem d'apostar per les nostres empreses”.

L'article té 76 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).