• Inici
  • Societat
  • L'Associació de Castells i Palaus proposa incorporar la fortalesa de Biar al Club de Producte Turístic

L'Associació de Castells i Palaus proposa incorporar la fortalesa de Biar al Club de Producte Turístic

| Ajuntament de Biar | Societat
L'Associació de Castells i Palaus proposa incorporar la fortalesa de Biar al Club de Producte Turístic

El president de l'associació Javier Fitz-James Stuart, manté un primer contacte amb l'alcaldessa i el regidor de Turisme per a analitzar els primers passos a donar.

NP. 1/10/2020. L'Associació de Grans Castells i Palaus d'Espanya i del Club de Producte Turístic Xarxa de Patrimoni d'Espanya ha demanat a l'Ajuntament de Biar que s'incorpore a l'entitat, que busca potenciar la conservació i donar visibilitat a aquest tipus monuments.

El president de l'associació, Javier Fitz-James Stuart, en una reunió celebrada a l'ajuntament, ha presentat a l'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez i al regidor de Turisme, Roberto Díez, el projecte que s'ha posat en marxa. El pla pretén posicionar i promocionar el patrimoni de castells i de palaus que reuneixen unes certes característiques de conservació i justificació històrica.

En aquest sentit, el regidor de Turisme, Roberto Díez, ha assenyalat que “la visita obeeix a la sol·licitud per part del president de l'associació d'una reunió, en la qual ens ha convidat a compartir el projecte i a considerar una mútua col·laboració”. La fortalesa de Biar reuneix tots els requisits per a formar part d'aquest club i s'ha valorat com a positiva la seua possible inclusió en ell i així, donar una major visibilitat no sols al monument sinó també al municipi amb el suport de Turespaña. Així, l'alcaldessa, Magdalena Martínez, ha indicat que “la proposició que se'ns ha fet per part de l'Associació de Grans Castells i Palaus Turístics d'Espanya és una cosa que hem d'analitzar”.

En la seua estada a Biar, el president de l'associació ha visitat el castell i l'església. A més, ha valorat de manera positiva els recursos patrimonials de la vila així com la seua oferta hotelera i de restauració. El Club de Producte Turístic de Castells i Palaus d'Espanya pretén reunir en una mateixa xarxa als més importants del territori nacional tant des del punt de vista històric com arquitectònic. A més, en el seu pla d'acció, per a 2020 s'estableix la creació de noves rutes de castells que potencien el turisme d'interior.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 36 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).