Sense piscina municipal este estiu

| Eduard Garcia Molina | Societat
Sense piscina municipal este estiu

En un comunicat conjunt dels ajuntaments de Biar, La Canyada i Beneixama, les tres administracions locals han volgut informar als veïns i veïnes a través de les regidores d'Esports dels tres municipis que durant este estiu no s'obriran les piscines municipals.

El fet de no obrir estes instal·lacions municipals es deu com és normal a l'estat de pandèmia que estem vivint durant este 2020, i a no poder garantir les mesures de seguretat com ara el distanciament social, les exigències de desinfecció i la limitació d'aforament dins de les piscines que marquen les Autoritats Sanitàries.

Segons s'ha informat per part dels tres ajuntaments esta decisió es basa en la cautela per les dificultats assenyalades anteriorment, ja que com sabem durant l'estiu les piscines públiques tenen gran afluència de públic. Val a dir que les administracions de la Vall de Biar estan governades per diferent signe polític, ja que mentre a Biar i La Canyada el Partit Popular ocupa l'alcaldia, a la veïna Beneixama ho fa el Partit Socialista, també per majoria absoluta.

L'article té 68 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).