Imprimir aquesta pàgina

Ajornada a l'any que ve la XXXIII Trobada d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i el Comtat

Panoràmica de la Trobada d'Escoles celebrada a Biar el juny de 2018 Panoràmica de la Trobada d'Escoles celebrada a Biar el juny de 2018 Associació de Dones, Usuaris i Consumidors de Biar

Totes i tots sabeu què és una Trobada, la nostra festa per la llengua.

Des del juny de 1988, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat les ha impulsades tots els anys, a pobles grans, menuts, sense escola, amb obres als accessos, plovent, amb sol, amb suports institucionals i sense, reivindicant la normalitat, ballant i cantant, coneixent el territori. Any rere any hem ampliat el nombre de comunitats educatives i entitats que han anat sumant-se a l’exigència i el clam de voler viure plenament en valencià.

I, mira per on, un animaló petit, petit, petit... ens ha envaït cases, escoles, places i carrers. El Coronavirus ens ha confinat, ens ha dit: si vols tornar a eixir viu i combatiu: queda’t a casa.

I, amb el disgust de la incredulitat, però amb la màxima responsabilitat, la Comissió Organitzadora ha hagut de prendre una decisió històrica. La Comissió de Trobada, integrada per: docents i famílies dels tres pobles que formen el CRA Mariola Benicadell; els representants dels seus ajuntaments (Agres, Alfafara i Gaianes); i l’equip de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià, membre de la Federació Escola Valenciana, hem decidit:

AJORNAR LA TROBADA 2020 I CONVOCAR-LA PER A LA PRIMAVERA DEL 2021

Només, i sempre atenent les normes legals de sanitat, vos informarem de la possibilitat de realitzar algunes activitats prèvies ajornades:

* La visita arqueològica al Cabeçó de Mariola, la cova del Bolumini, la xerrada sobre el recull toponímic fet per l’alumnat del CRA, voldríem fer-les al llarg del primer trimestre del curs que ve. Si és possible. Esteu atents.

* La data del Festitrò i les noves reunions organitzatives seran comunicades en tindre les màximes certeses sanitàries;

* El lliurament del Premi Sambori comarcal, intentarem que siga a l’octubre;

* Pel que fa a les paperetes de rifa. El sorteig d’enguany queda ajornat. Però guardeu-les i seran útils per al sorteig que farem del dia després de la nova data de Trobada, el 2021. En tornar a la nova normalitat caldrà vendre’n de nou, sabeu que és una font d’ingressos important per fer les activitats. Si n’heu venut enguany, feu l’ingrés de les venudes al compte indicat. I la resta, guardeu-les i per a l’any que ve.

* Pel que fa a les samarretes. Seran les mateixes, al mateix preu. Avisarem del nou període de comandes i igual com la rifa, farem per vendre’n bona cosa.

Cuideu-vos i no deixeu de fer ús de la nostra llengua, en tot i per a tot, per mantindre-la viva. Ella també fa anys està en estat d’alarma.

Us deixem amb la cançó de la Trobada creada pel grup ESIR i el lema de les Trobades:

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Mitjà

Arrels de vida, llavors de futur
Inicieu sessió per enviar comentaris