• Inici
  • Societat
  • Villena ajorna al mes de juny la decisió sobre la cancel·lació o no de les seues Festes

Villena ajorna al mes de juny la decisió sobre la cancel·lació o no de les seues Festes

| Eduard Garcia Molina | Societat
Villena ajorna al mes de juny la decisió sobre la cancel·lació o no de les seues Festes

Com és ben sabut, Biar, La Canyada, Ibi o Castalla són algunes de les localitats del nostre entorn que han cancel·lat la celebració de les seues Festes. No és el cas de Villena, que de moment ajorna al mes de juny la decisió de la celebració de les seues festes del 4 al 9 de setembre.

En declaracions a Ágora Habla, la regidora de Festes i Esports Maite Gandía Compañ (PSPV-PSOE) ha indicat que en estos moments cal tindre una sensibilitat especial tot i que la prioritat es la salut, encara que no deixen de treballar per les Festes reunint-se a través de viodeoconferència amb els responsables de la Junta Central de Fiestas de la veïna localitat.

Gandía ha comentat que si no es pot assegurar la viabilitat en bé de la Salut Pública per celebrar les Festes s'haurà de prendre una decisió "un poc dubtosa" sobre la seua celebració. L'edil ha indicat que hi ha marge amb dos mesos de temps per preparar els dies grans de Villena, valorant que hi ha una economia entorn a la festa també i que es prendrà la millor decisió per als veïns i veïnes.

Què passa amb la Mahoma?

Un altre tema que per les circumstàncies especials que vivim és què passarà amb la Mahoma, que com és sabut es demana per part de les autoritats de la veïna localitat de Villena el dia 12 de Maig a Biar, cedint l'efígie per part de la nostra localitat i que el dia 8 de Setembre, durant la celebració de les Festes villeneres torna a la nostra localitat per quedar-se ací fins l'any vinent.

L'article té 21 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).