Suspensió dels actes de Sant Vicent

| Eduard Garcia Molina | Societat
Suspensió dels actes de Sant Vicent

A causa de l'estat d'alarma i la crisi per la pandèmia del coronavirus present arreu del continent europeu i altres punts del món, per part de l'Ajuntament de Biar s'ha comunicat hui a la ciutadania que s'ajornen els actes pel Dia de Sant Vicent.

És per això que els actes dels pròxims dissatbe 18, diumenge 19 i dilluns 20 d'abril queden en suspens a l'espera de l'evolució de la crisi sanitària actual. Així mateix des del consistori local s'ha comunicat que la decisió ha sigut consensuada amb els presidents i presidentes de les comparses i també amb el president de la Junta de la Mare de Déu de Gràcia.

Si alguna persona encara no està d'alta en el WhatsApp de l'Ajuntament pot consultar com fer-ho a través del següent enllaç.

Així mateix s'ha informat a través de les xarxes de l'Ajuntament de la modificació del període de cremes:

016

Com també han quedat suspeses les cites programades en el Centre de Salut de Biar, a no ser que es necessite una atenció immediata:

17 

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).