Previous ◁ | ▷ Next

La biaruda Maite Sarrió nominada per als Premis #WorldHappinesAwars en Polítiques Públiques 2020

La biaruda Maite Sarrió nominada per als Premis #WorldHappinesAwars en Polítiques Públiques 2020 Infinita, Consultora de Género y Diversidad

La doctora en Psicologia Maite Sarrió ha sigut nominada per als Premis #WorldHappinesAwars en Polítiques Públiques 2020 per la seua vanguarda i ser experta en el desenvolupament de metodologies per a la potenciació de la felicitat amb la seua estratègia #happinessmainstreaming aplicada en plans pioners com ara els Plans de Felicitat, Igualtat i Diversitat.

Sarrió exposarà els seus avanços en el #HappinessFest2020 a Madrid el pròxim 17 de març, i és per això que com no pot ser d'altra forma Maite convida a este gran esdeveniment sobre la felicitat, una jornada que es podrà seguir per streaming.

Maite Sarrió

Maite Sarrió és Doctora en Psicologia. Màster en Mainstreaming de Gènere. Consultora, Coach de Vida i Terapeuta. Experta en Polítiques d'Igualtat, Diversitat i Felicitat. Fundadora i Directora d'INFINITA CONSULTORA. Científica de la Felicitat, viatgera i transgressora del statu quo, treballa amb passió des d'un enfocament propi Feminista, Quàntic i Espiritual de sabers ancestrals i d'avantguarda per a potenciar la felicitat personal i organitzacional. Amb diversos premis per la seua innovació, nombroses publicacions, ponent TEDx, Directora de TEDxValenciaWomen i Bloguera en El País amb "Crees el que crees" ha sigut considerada una de les persones que estan canviant el món i és coneguda per lemes com "La Felicitat és la teua revolució", "Posem de moda la felicitat" o "Eres Infinita"

Economia del benestar

L'economia del benestar és una branca de les ciències econòmiques i polítiques que ens parla de l'eficiència econòmica i al benestar social, analitzant el benestar general en termes de les activitats econòmiques dels individus que conformen una societat. El benestar d'aquests individus és l'objectiu d'aquesta economia.

Dins d'aquesta economia, la labor política és la de responsabilitzar-se de mantindre un nivell de vida mínim i buscar la màxima eficiència dels seus individus sense que això perjudique a uns altres.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital 📌A mediados de los setenta del siglo XX se prepara el Plan de Ordenación Urbano de Biar (1976) al principio de la a… https://t.co/R4Gf3KhMcx
22hreplyretweetfavorite
BiarDigital 📌Si encara no reps els avisos del WhatsApp municipal t'indiquem com donar-te d'alta també. Biar belleza interior… https://t.co/f9jiorJxi9
BiarDigital L'IES BIAR fa comarca també envia un missatge de suport al seu alumnat. https://t.co/KjwWAIrrLp
BiarDigital Recordeu que podeu descarregar Biar Digital en paper per veure la vinyeta, consultar la columna de les associacions… https://t.co/LTZOdgcx2I

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine