• Inici
  • Societat
  • Contractades 12 persones a Biar a través de programes d'ocupació de la Generalitat Valenciana

Contractades 12 persones a Biar a través de programes d'ocupació de la Generalitat Valenciana

| Eduard Garcia Molina | Societat
Contractades 12 persones a Biar a través de programes d'ocupació de la Generalitat Valenciana

El 5 de novembre passat i segons s'ha informat des de la web de l'Ajuntament de Biar, un total de 12 persones que es trobaven desocupades han sigut contractades per part de l'administració local gràcies a diferents plans de foment de l'ocupació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

196

Font: Ajuntament de Biar

Programes d'ocupació 2019:

A través del programa EMCUJU, dirigit a persones joves -menors de 30 anys- qualificades s'ha contractat un monitor d'educació i temps lliure o serveis a la comunitat en contracte de pràctiques, amb una duració de 12 mesos i a jornada completa.

Pêl que fa al programa EMPUJU, dirigit a la contractació de joves menors de 30 anys, s'ha comptat amb un auxiliar administratiu en contracte d'obra o servei, per un temps de 12 mesos i a jornada completa també.

EMERGE, és un programa d'ocupació de persones desocupades per a la realització d'accions previstes en plans o precediments d'emergències en l'àmbit forestal, per al que s'han contractat un total de 7 persones com a peons i una com a capataç forestal, contractats per 7 mesos a jornada completa.

Finalment dins del programa EMCORP, dirigit a persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat, dins de la Iniciativa Social, materialitzant-se en un conserge i un peó d'obra pública, contractats per set mesos amb jornada completa.

L'article té 27 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).