Previous ◁ | ▷ Next

Se sol·licita que les Festes de Maig i la foguera de la Mare de Déu dels Dolors siguen d'Interés Turístic Local

Foguera de la Mare de Déu dels Dolors (2017) Foguera de la Mare de Déu dels Dolors (2017) Sergi Gómez i Soler

El passat set de novembre en sessió ordinària del ple de l'Ajuntament de Biar es va aprovar per unanimitat dels tres grups representats en la Corporació Municipal iniciar els tràmits per a declarar les Festes de Maig i la foguera de la Mare de Déu dels Dolors com a Festa d'Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.

Per part del Grup Socialista en veu de la portaveu Asun Gregori, va aplaudir la proposta afegint que des de l'Ajuntament cal animar al veïnat a aportar materials no contaminants per a fer la foguera de la Mare de Déu dels Dolors, tot i que com també s'ha indicat els dos punts del plenari extraordinari s'aprovaren per unanimitat dels grups popular, socialista i de Compromís.

Onil, Las Virtudes o Tibi tenen Festes declarades d'Interés Turístic Local

Este tipus de festes d'interés turístic que es regulen al nostres territori són festes valencianes que estan declarades en diferents modalitats, com ara les festes d'interés internacional, nacional, autonòmic, provincial o com és el cas de Biar, festes d'interés turístic local, a les què cal afegir les declarades abans de l'any 2006.

Entre estes festes d'interés local trobem la Cavalcada de ses Majestats els Reis d'Orient i l'arribada de l'herald de ses Majestats a la veïna població d'Onil, les Festes de Nadal i Reis a Las Virtudes (Villena), o l'Entrà de les Vaques a Tibi, que se celebra al juliol, entre moltes altres en diferents punts del País Valencià. També podeu consultar a través de Wikipèdia la llista completa.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital 📌Si encara no reps els avisos del WhatsApp municipal t'indiquem com donar-te d'alta també. Biar belleza interior… https://t.co/f9jiorJxi9
BiarDigital L'IES BIAR fa comarca també envia un missatge de suport al seu alumnat. https://t.co/KjwWAIrrLp
BiarDigital Recordeu que podeu descarregar Biar Digital en paper per veure la vinyeta, consultar la columna de les associacions… https://t.co/LTZOdgcx2I
BiarDigital Una bonica iniciativa per alleugerir este temps de confinament a l'alumnat del CEIP Mare de Déu de Gràcia. Biar bel… https://t.co/JcqN8OOA5g

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine