• Inici
  • Societat
  • Reconeixement a l'agent de Policia Local Cristina Martínez

Reconeixement a l'agent de Policia Local Cristina Martínez

| Eduard Garcia Molina | Societat
Reconeixement a l'agent de Policia Local Cristina Martínez

Si bé és cert que no es fan enquestes de satisfacció de la societat biaruda amb els seus representants polítics, la institució que els representa com és l'Ajuntament o el seus funcionaris i funcionàries, però de fer-se a ben segur la Policia Local tindria un ampli reconeixement entre els biaruts i biarudes.

Mostra de la seua labor és el reconeixement que va tindre el passat 12 d'octubre -coincidint amb la celebració del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil- l'agent de la Policia Local Cristina Martínez Sánchez, per part de la Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant en un acte celebrat a la plaça de l'Ajuntament de la capital de la Costa Blanca. El reconeixement tracta d'una Menció Honorífica en reconeixement a la seua professionalitat i col·laboració demostrada amb la Benemèrita.

Per conéixer de primera mà el treball de la Policia Local també podeu llegir l'entrevista que Biar Digital va realitzar al seu cap José Javier Palazón en agost de 2018.

189

L'article té 56 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).