Previous ◁ | ▷ Next

Campanya per incentivar la sensibilització en favor del reciclatge d'envasos de vidre

El nostre municipi s'ha afegit a la campanya d'Ecovidrio "Llenos de ilusión", campanya que consisteix en augmentar un 10% la quantitat de residus d'envasos de vidre reciclats durant els dos mesos que dura la iniciativa respecte al mateix període de 2018, val a dir que la campanya finalitza el pròxim 15 de desembre.

Si els ajuntaments integrants del Consorci poden superar el projecte, aconseguirem un premi fantàstic consistent en la millora de les instal·lacions de la sala d’espera d’Urgències de Pediatria de l’Hospital General Universitari d’Elda 'Verge de la Salut'. Per a que el veïnat puga participar en esta campanya simplement haurà de diposistar les botelles i altres envasos de vidre com s'ha fet sempre en els contenidors verds que hi ha repartits per tot el municipi.

Val a dir que Ecovidrio, és una entitat sense ànim de lucre encarregat de la gestió del reciclatge d'envasos de vidre a Espanya, i en col·laboració amb el Consorci de Residus Crea i els 14 ajuntaments de la seua àrea de gestió, posant en marxa “Llenos de ilusión”.

El contingut amb la imatge de la campanya està situat a: Carrer Metge D. Isidro Bellido amb el carrer Jesús Juan Bernabéu.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine