L'opinió de Maite Sarrió

| Eduard Garcia Molina | Societat

En una succecció de cinc vídeos, en una producció per part d'Obert Ara fa un parell d'anys, on es pregunta per diversos temes d'actualitat a la psicòloga Maite Sarrió. Concretament, en este vídeo s'entrevista a la veïna del nostre poble i ens parla sobre el rol que accepta o es veu obligada a acceptar la dona en la societat entre altres.

 10

Mira els vídeos en Obert Ara

Maite Sarrió

Doctora en Psicologia, Maite Sarrió va treballar durant uns 15 anys com a investigadora a la Universitat de València, en l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona, tot i que des de 2005 treballa com a professional independent. La seua tesi doctoral ha estat premiada, a banda de rebre altres premis a la seua innovació.

S'ha especialitzat en la potenciació de la igualtat i l'equilibri de gènere, i el benestar integral i la felicitat de les persones i les organitzacions com a terapeuta (individual i de parella), coach personal i consultora. Ha investigat, treballat i format en tècniques per curar i alliberar el potencial infinit de les persones i les organitzacions (donar poder) en universitats i altres espais al voltant del món. Índia, Tailàndia, Nepal, Laos, Egipte, Tunísia, el Marroc, Colòmbia, Argentina, El Salvador, Nicaragua, Guatemala, Alemanya, Anglaterra, Grècia, Estònia, EUA ..

Podeu consultar la seua pàgina web.

 

Nous continguts

Com sabeu Obert Ara és un projecte que pretén generar un arxiu en el temps, en format audiovisual, de les històries, tradicions, costums i llegendes a través de la temàtica local i de la hiperlocalitat, i cal dir que volem donar a conéixer alguns continguts editats fa un temps per començar en breu a donar a conéixer el nou contingut que anem preparant.

L'article té 15 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).