Previous ◁ | ▷ Next

El Club de Caza 'Perdiz Roja' reconeix als seus socis que han complit més de 50 anys de pertinència al Club

El Club de Caza 'Perdiz Roja' reconeix als seus socis que han complit més de 50 anys de pertinència al Club Fotografia: Josefina Molina Molina

En un acte celebrat el passat diumenge al maset dels Estudiants i coincidint amb l'obertura de la temporada de caça, el Club de Caza 'Perdiz Roja' de Biar va voler retre homenatge al guarda rural Federico Llinares Miguel, així com als socis que han complit més de cinquanta anys formant socis d'esta societat, acte que se celebrava per primera volta.

165

En primer lloc, es van dir unes paraules al guarda rural Federico Llinares, qui va començar en esta funció el 18 de juliol del 1988 i que va complir 30 anys el passat any. Val a dir que Llinares també va tindre una distinció el passat 11 de juny d'enguany a la ciutat de València entregant-li per part de la Direcció General de la Guàrdia Civil una menció d'honor pre haber sobreeixit en el compliment de les seues obligacions professionals. Llinares va rebre per part del Club una placa en senyal d'agraïment a la seua labor, distintiu que va ser entregat per la regidora d'Esports Ana Campos, present en l'acte.

A continuació, es va fer un reconeixement als socis de més de 50 anys que han format part del Club de forma ininterrompuda, que o bé han realitzat l'activitat de la caça o bé han col·laborat amb la societat de caçadors, segons la lectura que es va realitzar, per al Club de Caza és "important este tipus d'agraïments perquè els majors els han transmés esta passió, una forma de vida, la il·lusió per eixir al camp i que gràcies a estes persones el Club de Caza de Biar és el que és".

166

Després d'unes paraules del vicepresident del Club es va passar a nomenar als guadonats i se'ls va fer entrega d'una placa, tots ells van ser: Cristóbal Barceló Castelló, José Miguel Cerdá Vidal, Juan Pérez Gimeno, Cristóbal Manuel Richart Rodríguez, José Santonja Isidoro, Carlos Manuel Ferrer Ferrer, Cristóbal Ferriz Sanchis, Miguel Martínez Valdés i Antonio Javier Pascual. El reconeixement va concloure amb l'agraïment al soci Juan Pérez Gimeno per agrair-li públicament la donació d'un llibre escrit per ell sobre la nostra muntanya. La jornada es va tancar amb la fotografia oficial baix de l'arbre del Plàtano, una oració pels membres de la societat que ja han faltat amb presència del retor del poble Pedro Martínez Díaz i un dinar de germanor.

Fotografies: Josefina Molina Molina

168

167

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
23hreplyretweetfavorite
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine