• Inici
  • Societat
  • La solidaritat de Biar arriba a les persones damnificades en el Baix Segura

La solidaritat de Biar arriba a les persones damnificades en el Baix Segura

| Eduard Garcia Molina | Societat
La solidaritat de Biar arriba a les persones damnificades en el Baix Segura

Gràcies a la solidaritat de molts biaruts i biarudes, es va realitzar un important enviament d'allò que es va sol·licitar als municipis de la comarca del Baix Segura que van ser damnificats per la gota freda durant les passades setmanes.

Val a dir que en primer lloc des de Càritas de Biar es van organitzar per realitzar un primer enviament solidari d'aigua, bolquers per als xiquets i xiquetes, llet, potitos, etc... que era el que es demandava per a la zona afectada. Hores després, des de l'Ajuntament es va posar en coneixement de Càritas la posada en contacte a través dels biaruts Ramón Belda i Agustín Pérez, que actualment exerceixen com a sacerdots en Dolores i San Fulgencio, i a través d'ells posant-se en contacte amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Biar es va informar de la necessitat de que s'enviaren productes de neteja a la zona damnificada.

A partir d'ací i a pesar de la premura del temps, el poble de Biar es va bolcar per facilitar els materials sol·licitats, des de fregones, fins a poals, lleixiu, etc... materials que es va transportar gràcies a l'Ajuntament de Biar als municipis del Baix Segura. Uns materials que es van recollir a la Casa de Cultura gràcies a la convocatòria a través del WhatsApp de l'Ajuntament de Biar.

L'article té 49 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).