Previous ◁ | ▷ Next

La solidaritat de Biar arriba a les persones damnificades en el Baix Segura

Gràcies a la solidaritat de molts biaruts i biarudes, es va realitzar un important enviament d'allò que es va sol·licitar als municipis de la comarca del Baix Segura que van ser damnificats per la gota freda durant les passades setmanes.

Val a dir que en primer lloc des de Càritas de Biar es van organitzar per realitzar un primer enviament solidari d'aigua, bolquers per als xiquets i xiquetes, llet, potitos, etc... que era el que es demandava per a la zona afectada. Hores després, des de l'Ajuntament es va posar en coneixement de Càritas la posada en contacte a través dels biaruts Ramón Belda i Agustín Pérez, que actualment exerceixen com a sacerdots en Dolores i San Fulgencio, i a través d'ells posant-se en contacte amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Biar es va informar de la necessitat de que s'enviaren productes de neteja a la zona damnificada.

A partir d'ací i a pesar de la premura del temps, el poble de Biar es va bolcar per facilitar els materials sol·licitats, des de fregones, fins a poals, lleixiu, etc... materials que es va transportar gràcies a l'Ajuntament de Biar als municipis del Baix Segura. Uns materials que es van recollir a la Casa de Cultura gràcies a la convocatòria a través del WhatsApp de l'Ajuntament de Biar.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine