Previous ◁ | ▷ Next

Biar votarà després del Mig Any Fester

Ben sabut és que després de les eleccions autonòmiques i generals del 28 d'Abril es va reeditar l'enteniment entre les forces d'esquerra per ocupar el Consell durant quatre anys més a nivell de la Generalitat Valenciana, formació de govern a la qual es va afegir un nou soci, Unides Podem-Esquerra Unida (Unides: Podem-EUPV), qui durant la legislatura anterior (2015-2019) va donar suport a la governabilitat del nostre territori sense entrar en l'executiu, deixant que el PSPV-PSOE i Compromís assumiren esta tasca.

Tot i això, este pacte de govern no s'ha estés a nivell estatal, on la falta d'enteniment entre les forces progressistes -principalment entre el PSOE i Unides Podem- no ha fet possible que l'actual president en funcions, Pedro Sánchez, puguera afrontar la investidura amb la garantia de tindre la majoria dels 176 diputats i diputades per ser president novament. És per això que les Eleccions Generals es repetiran el pròxim diumenge 10 de novembre, d'ací un mes, però capritxos del calendari serà al dia següent de la celebració del Mig Any Fester, que se celebrarà dissabte 9.

Val a dir que este fet ja va ser advertit per part de la portaveu del Grup Municipal Socialista, Asun Gregori, qui en el plenari del mes de setembre -l'últim celebrat- va demanar a l'Equip de Govern que meditaren sobre la possibilitat d'avançar una setmana el Mig Any Fester per evitar a les persones que els toca en les taules estar de presidents i vocals haver d'estar tot el dia en el col·legi electoral fins a ben entrada la nit per realitzar el recompte de vots, més quan el dia següent és laborable.

Siga com siga i si no hi ha ordre en contra, de moment i com s'ha dit, per capritxos del calendari, Biar votarà en les Eleccions Generals per triar els nostres representants en el Congrés dels Diputats i el Senat tot just després del Mig Any Fester.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine