Demà s'inaugura l'escultura dedicada a Dieguito

| Eduard Garcia Molina | Societat

Demà dimarts al voltant de les 13:15 h. tindrà lloc a la plaça del Convent la inauguració d'una escultura dedicada a uns dels veïns més volguts de la nostra localitat, Diego Camarasa Puerto, conegut popularment a Biar com "Dieguito".

Val a dir que Dieguito ens va deixar el passat 30 de juny de 2018, i que des de Biar Digital com no podia ser d'altra forma vam fer el nostre xicotet homenatge amb la vinyeta del mes d'agost, obra del nostre artista Eloy Alemañ Navalón inspirant-se en una fotografia realitzada per Pedro Fernández.

Dieguito

149

Com no podia ser d'altra forma es va regalar la vinyeta a la seua germana Fina Camarasa Puerto

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 4 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).