Previous ◁ | ▷ Next

Biar condemna una volta més la violència masclista i patriarcal

Biar condemna una volta més la violència masclista i patriarcal Fotografies: Malena Martínez Ferris

Ahir a les 18 h. es va fer una crida a tot l'Estat espanyol contra la petició fiscal de considerar abusos sexuals i no violació l'agressió patida per una menor de 14 anys a Manresa en octubre de 2016 per part de 7 varons.

02

Per condemnar este fet, des de l'Associació Feminista Flama Violeta de Biar -responent a la convocatòria estatal de diverses entiats feministes- es va organitzar una concentració a la plaça de l'Ajuntament a les 19:30 h. -evitant així la forta calor d'estos dies-, per tal de protestar contra la petició fiscal, que no deixa de ser una cas igual que el de "La Manada", ocorregut als Sanfermins de Pamplona on una jove de 18 anys va ser violada per cinc joves de Sevilla, qui finalment i després d'estar en llibertat durant mesos han sigut condemnats pel Tribunal Superior de Justícia a penes de 15 anys per violació.

03

Durant la concentració d'ahir a la vesprada, que va reunir desenes de persones, es va llegir un manifest on es va incidir en que la "justícia deixa soles les dones" a pesar "del raig d'esperanç amb la sentència de La manada", condemnant també que el model de la política liberal "s'oblida dels éssers humans i es basa en l'expropiació dels drets i l'explotació de les dones". Així com es va condemnar l'agressió a una jove patida recentment a Onil també.

A la concentració, que també va ser recolzada des de l'Ajuntament de Biar, assistiren diversos membres de l'Equip de Govern i dels grups de l'oposició.

Fotografies: Malena Martínez Ferris

04

05

06

07

08

09

10

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Una marxa feminsita il·luminarà els carrers de Biar en la manifestació nocturna del 20S https://t.co/2pI6yxBhU1 https://t.co/70z2Pot3YN
BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine