Previous ◁ | ▷ Next

Organitzen una "Escape Room Educatiu, EmOCIOnes en acción" per a potenciar les habilitats socio emocionals a l'IES Biar

Ja ho deia Plató: “Pots descobrir més sobre una persona en una hora de joc que en un any de conversació”, i si són dos, millor que millor.

El passat dia 28 de juny vam realitzar un taller sobre Educació Emocional amb el professorat de l'IES Biar. Es tractava d'un Escape Room Educatiu, EmOCIOnes en acción, per a potenciar les habilitats socio emocionals, que Maria Richart, Docent, Coach i Especialista en Intel·ligència Emocional ha dissenyat per a experimentar amb les emocions, interactuar amb els diferents participants i aprendre d'una forma lúdica, vivencial i significativa.

135

L'equip de docents es van veure immersos en una missió molt especial en la que van haver de demostrar les seues millors habilitats socio emocionals, treballant així la cohesió d'equip, l'empatia, la confiança, l'autoestima i recuperant ingredients tan importants i necessaris per a la nostra comunitat educativa com la curiositat, la valentia, l'optimisme, la calma, la felicitat, l'amor i l'entusiasme per a aconseguir així el desitjat elixir de la il·lusió.

Missió ambiciosa que han superat amb èxit expirant quasi la totalitat del temps de joc. Enhorabona als participants pel treball realitzat i sobretot per la sensibilització a la importància de dedicar-li temps a seguir creixent a través de l'Univers de les emocions, peça clau per a aconseguir aules emocionalment intel·ligents i així contribuir al desitjat benestar emocional i social.

136

Grans i xicotets, necessitem posar atenció a totes les nostres emocions. Conéixer-les, entendre-les i aprendre a regular-les ens ajudarà a sentir-nos millor, a afrontar les adversitats de la vida, a tindre relacions personals més sanes i a conéixer les nostres fortaleses per a poder posar-les al servici de la societat i així connectar amb allò que ens fa diferents. Els nostres talents estan esperant a ser descoberts, i només hi ha una única manera, experimentant! Jugar és el millor mig per a descobrir-los.

Vull donar les gràcies a l'IES Biar, en especial a Paco Almarcha i a Laura Barberà per donar-me l'oportunitat de fer el que més m'apassiona a casa. Fins a nova ordre companys i companyes i recordeu sempre: “El futur del Planeta està en les vostres mans... les millors”.

137

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
14hreplyretweetfavorite
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
14hreplyretweetfavorite
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine