• Inici
  • Societat
  • Realitzen un estudi sobre la pedra de la façana de l'Església

Realitzen un estudi sobre la pedra de la façana de l'Església

| Eduard Garcia Molina | Societat
Realitzen un estudi sobre la pedra de la façana de l'Església

Des d'este matí un equip de tècnics es troba a la plaça de la Constitució realitzant un estudi de la pedra que composa la porta principal de l'església Ntra. Senyora de l'Assumpció per tal d'assegurar la façana posteriorment, ja que segons han detectat els tècnics i així ho reflexa l'estat de la mateixa pedra està molt castigada pel pas del temps.

Per este motiu, la portada, d'estil renaixentista, es troba tapada per una sèries d'andamis des dels que treballen els responsables de l'estudi. Els tècnics han estat enviats des de Patrimoni al tractar-se d'un Bé Cultural.

Cal recordar que l'església és una edificació construïda a cavall dels segles XV i XVI en estil gòtic i renaixentista i ampliat a finals del segle XVII amb la capella de la Comunió i el presbiteri, d'estil barroc.

L'article té 30 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).