Previous ◁ | ▷ Next

L'Associació de Dones de Biar farà una segona quedada per confeccionar 1000 coixins del cor

Després de la primera quedada organitzada per l'Associació de Dones de Biar, Usuaris i Consumidors el passat 27 de gener, on es van confeccionar 515 coixins del cor que es van distribuir per diversos hospitals per afavorir la recuperació de les dones operades d'una cirurgia mamària, s'està preparant una nova quedada.

Després de les felicitacions rebudes i l'espenta per part de les institucions sanitàries, des de l'Associació de Dones, Usuaris i Consumidors han convocat una segona quedada per al 16 de juny -a partir de les 10 h. a la Casa de Cultura-, proposant-se fer 1.100 coixins del cor. Fent una crida a la necessitat de que s'apunten tant dones com homes, persones joves i majors, "perquè treball hi ha per a tot el món" com va afirmar Tere Román, secretària de l'associació en la roda de premsa realitzada el passat divendres en la seua seu.

Pel que fa als coixins del cor d'esta edició són uns nous coixins anomenats inv-ictus, dedicades a les persones que han patit un ictus o infart cerebral. Les persones que ho han patit tenen paralitzada una part del cos, i per millorar la seua recuperació s'ha dissenyat un model concret per a estes persones.

119

En veu de Tere Galvañ, presidenta de les Dones de Biar, va comentar que la jornada és totalment gratuïta i que a través del Facebook de l'Associació es podien apuntar, també que les persones que hagen d'estar tot el dia així ho haurien d'avisar, per saber quantes persones es quedaran al dinar. Fent una crida també per part de Galvañ a la necessitat d'apuntar-se la gent, així com que si es poden aportar materials també,tot i que gràcies a les empreses col·laboradores aportaran els diferents materials: les etiquetes, els teixits, el farcit dels coixins, els dissenys... Finalment Teresa Galvañ va fer una crida a que participaren persones de Biar i fora del poble. Sent que s'havia convidat a les associacions de cosidores, Associació de Dones i Associació contra el càncer d'Agullent (Vall d'Albaida) per "contagiar-les" i que agafen el relleu d'estes jornades.

Per la seua part, des del Col·legi d'infermeria es va comentar per part de Lola Gil que s'havia editat un díptic on s'especifiquen alguns consells per a les dones que havien patit una cirurgia mamària, i que eixos díptics estarien dins de les bosses dels coixins del cor.

120

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Miguel Ferre: "Encara que porte 20 anys fora de Biar, no he deixat de ser un biarut per on he anat, un enamorat de… https://t.co/jhS0y2V32T
17hreplyretweetfavorite
BiarDigital Biar votarà després del Mig Any Fester https://t.co/xI51GH9BYE
BiarDigital Descarrega Biar Digital en paper - Nº 8, Agost '19 https://t.co/b684JxMiyY https://t.co/Mv4lWeHVVs
BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre https://t.co/jaQMMYM1Gc

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine