Músics de Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat

Tot i que Biar no és un poble gran té diversos grups de música, "Buscando sin sentido" o els desapareguts "Los radiocasettes" en són alguns exemples. En un treball realitzat per Obert Ara com a suport als músics del poble el novembre de 2011 donem a conéixer dos vídeos més.

09 

Mira el vídeo en Obert Ara

Nous continguts

Com sabeu Obert Ara és un projecte que pretén generar un arxiu en el temps, en format audiovisual, de les històries, tradicions, costums i llegendes a través de la temàtica local i de la hiperlocalitat, i cal dir que volem donar a conéixer alguns continguts editats fa un temps per començar en breu a donar a conéixer el nou contingut que anem preparant.

L'article té 14 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).