Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Aprenent arqueologia a les coves de la Sarga i el Museu arqueològic d'Alcoi

La visita de l'IES Biar a les coves de la Sarga el passat 12 de Març va ser molt interessant i divertida. Gràcies al fet que tinguérem un guia que sabia moltes coses sobre les pintures rupestres i ens ho explicava molt clarament perquè tot el món es pogués assabentar. Per a poder veure les coves cal pujar la muntanya, però no és gens perillós i a més té una senda que senyala el camí de la pujada.

90

Ens va explicar perquè els habitants del Neolític pintaven aquestes pintures i que significa cada una. I a més ens vam dir diferents tipus de pintures: Macroesquemàtica, Esquemàtica i Llevantina. El guia tenia molta paciència, ja que nosaltres xarràvem molt i no li deixàvem explicar, però al final vam fer cas i tothom li va escoltar.

91

Després vam anar al museu arqueològic d'Alcoi on vam esmorzar i ens van dividir en dos grups en els quals vam entrar dins del museu on ens esperava un guia per a explicar-nos la utilitat de cada objecte o mecanisme que utilitzaven els nostres avantpassats des de el Paleolític fins la sala dels Ibers. Ens va agradar un muntó.

Maria Galvañ, Elena Silvestre i Fàtima Bellod

92

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Magdalena Martínez: "Ha sigut una legislatura molt diferent en gestió i necessitem que hi haja un canvi ja" https://t.co/XZIDCIoYhl
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Esquerra Unida presenta el seu programa electoral per a fer el teu Biar https://t.co/ptHBmrqLmQ
BiarDigital Han renovat les formacions polítiques locals les seues llistes de cara a les eleccions? https://t.co/JyEvTvqQpE
BiarDigital "Venganza, no nos dejes caer", per Mayte Salguero https://t.co/M81DIhn86y

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine