Jornada de convivència organitzada per l'AMPA

| Eduard Garcia Molina | Societat
Jornada de convivència organitzada per l'AMPA

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) del CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar ha organitzat pel proper 1 de juny una visita a l'Oceanogràfic i l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València dins el marc d'una jornada de convivència. L'eixida es realitzarà des de Biar a les huit del matí des de l'avinguda d'Alacant, i es calcula que s'arribe de nou al poble al voltant de les 19:30 h.

Els preus per a socis i sòcies de l'AMPA estan entre els 20 € per als adults i 14 € per als xiquets i xiquetes (preus per persona). Una part del viatge ha estat finançada per l'AMPA. Per a més informació i reserves cal dirigir-se als responsables de l'AMPA.

L'article té 16 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).