• Inici
  • Societat
  • L'Hotel "Vila de Biar" premiat amb el Certificat d'Excel·lència per segon any consecutiu

L'Hotel "Vila de Biar" premiat amb el Certificat d'Excel·lència per segon any consecutiu

| Eduard Garcia Molina | Societat
L'Hotel "Vila de Biar" premiat amb el Certificat d'Excel·lència per segon any consecutiu

L' Hotel "Vila de Biar" ha rebut per segon any consecutiu el Certificat d'Excel·lència TripAdvisor que s'atorga -assenyala TripAdvisor- a les empreses d'hostaleria excepcionals que han rebut aclamacions i reconeixement en els comentaris dels viatgers de TripAdvisor». El certificat es concedeix en tres categories: allotjaments, restaurants i llocs d'interès de totes les mides.

Per elegir els guanyadors d'aquest premi, TripAdvisor utilitza un algorisme propi que té en compte els comentaris a la web: «Les empreses han de mantenir una qualificació global en TripAdvisor d'almenys quatre sobre cinc durant dotze mesos. També es tenen en compte en l'algoritme la permanència del negoci, el volum i frescor de les opinions i la popularitat en el rànquing », assenyala TripAdvisor.

L'article té 16 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).