Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] IES BIAR S'UNEIX AL #FridaysForFuture

L'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat va convocar una "vaga" peculiar per unir-se a la protesta estudiantil per parar el canvi climàtic.

El passat divendres 15 de març els alumnes de L’I.E.S Biar ens disparaven a fer la vaga del 15M d’una manera diferent, ja que no podíem agafar un bus i anar a les manifestacions. Per aquesta raó, un grup d’estudians vam decidir anar a arreplegar el fem que hi ha a la muntanya, aquesta iniciativa va sorgir gràcies al plògging, un esport que va sorgir a Estocolmo, un esport que vam practicar a Educació Física farà ja unes setmanes que consisteix d’anar corrents per la muntanya agafant el que fem que trobes. El nostre mestre d’educació física va investigar sobre aquest esport, ja que ell forma part del projecte de l’IES Biar Erasmus +: Our Green European Town, el qual busca aconseguir una ciutat ecològica i neta entre els països d’Estònia, França, Bulgària, Espanya i Itàlia.

Respecte a la iniciativa del 15M hem d’afegir que vam convocar a tot l’alumnat que volguera a la porta de l’institut a les 10 del matí, per a iniciar la marxa cap a la muntanya, aquesta activitat finalitzà a les 12 del matí al pati del I.E.S junt amb tota la brossa arreplegada per fer-li fotos i demostrar tota la quantitat que avoquem inconscienment a la muntanya. La resposta d’alumnat i professorat a la nostra iniciativa va ser positiva.

69

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "A la musa que regresa", per Justo Román Soriano https://t.co/W8F6yJHNPW
BiarDigital [IES Digital] Tallers d'Educació emocional i positivisme intel·ligent per a totes i tots https://t.co/tcWmk6Y2Y4
BiarDigital 'La Vinyeta', per Eloy Alemañ - 'El concurs de cartells de Carnestoltes' https://t.co/7fw1tD6Qw5 https://t.co/DDlpyQmvIt

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine