Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] IES BIAR S'UNEIX AL #FridaysForFuture

L'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat va convocar una "vaga" peculiar per unir-se a la protesta estudiantil per parar el canvi climàtic.

El passat divendres 15 de març els alumnes de L’I.E.S Biar ens disparaven a fer la vaga del 15M d’una manera diferent, ja que no podíem agafar un bus i anar a les manifestacions. Per aquesta raó, un grup d’estudians vam decidir anar a arreplegar el fem que hi ha a la muntanya, aquesta iniciativa va sorgir gràcies al plògging, un esport que va sorgir a Estocolmo, un esport que vam practicar a Educació Física farà ja unes setmanes que consisteix d’anar corrents per la muntanya agafant el que fem que trobes. El nostre mestre d’educació física va investigar sobre aquest esport, ja que ell forma part del projecte de l’IES Biar Erasmus +: Our Green European Town, el qual busca aconseguir una ciutat ecològica i neta entre els països d’Estònia, França, Bulgària, Espanya i Itàlia.

Respecte a la iniciativa del 15M hem d’afegir que vam convocar a tot l’alumnat que volguera a la porta de l’institut a les 10 del matí, per a iniciar la marxa cap a la muntanya, aquesta activitat finalitzà a les 12 del matí al pati del I.E.S junt amb tota la brossa arreplegada per fer-li fotos i demostrar tota la quantitat que avoquem inconscienment a la muntanya. La resposta d’alumnat i professorat a la nostra iniciativa va ser positiva.

69

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Ungida de sueños", per Mayte Salguero https://t.co/xkMZxuTbWD
BiarDigital [IES Digital] Xarrada amb Francesc Gisbert https://t.co/rJq4esueGa
BiarDigital Ignasi Candela, Cap de llista de Compromís per Alacant al Congrés dels Diputats: “Nosaltres no vam vindre a la polí… https://t.co/JWefr0asig
BiarDigital Els principals candidats de Compromís per la Circumscripció d’Alacant visiten Biar https://t.co/6gqUBp4bfa https://t.co/oadbsa72hH

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine