Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] IES BIAR S'UNEIX AL #FridaysForFuture

L'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat va convocar una "vaga" peculiar per unir-se a la protesta estudiantil per parar el canvi climàtic.

El passat divendres 15 de març els alumnes de L’I.E.S Biar ens disparaven a fer la vaga del 15M d’una manera diferent, ja que no podíem agafar un bus i anar a les manifestacions. Per aquesta raó, un grup d’estudians vam decidir anar a arreplegar el fem que hi ha a la muntanya, aquesta iniciativa va sorgir gràcies al plògging, un esport que va sorgir a Estocolmo, un esport que vam practicar a Educació Física farà ja unes setmanes que consisteix d’anar corrents per la muntanya agafant el que fem que trobes. El nostre mestre d’educació física va investigar sobre aquest esport, ja que ell forma part del projecte de l’IES Biar Erasmus +: Our Green European Town, el qual busca aconseguir una ciutat ecològica i neta entre els països d’Estònia, França, Bulgària, Espanya i Itàlia.

Respecte a la iniciativa del 15M hem d’afegir que vam convocar a tot l’alumnat que volguera a la porta de l’institut a les 10 del matí, per a iniciar la marxa cap a la muntanya, aquesta activitat finalitzà a les 12 del matí al pati del I.E.S junt amb tota la brossa arreplegada per fer-li fotos i demostrar tota la quantitat que avoquem inconscienment a la muntanya. La resposta d’alumnat i professorat a la nostra iniciativa va ser positiva.

69

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine