Club de Bàsquet de Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat

08

Mira el vídeo en Obert Ara

 

A principi de la temporada 2012-13 Obert Ara va realitzar una sèrie de cinc vídeos on diferents responsables del Club de Bàsquet de Biar exposen les perspectives dels diferents equips de bàsquet masculins i femení de la nostra població. Així com la realització d'un acte de presentació de tots els jugadors i jugadores.

Tot i que la idea era realitzar un seguiment dels equips de bàsquet locals durant tota la temporada les necessitats pressupostàries no ho van fer possible, si bé és cert que són idees que s'espera poder posar en marxa en un temps.

Nous continguts

Com sabeu Obert Ara és un projecte que pretén generar un arxiu en el temps, en format audiovisual, de les històries, tradicions, costums i llegendes a través de la temàtica local i de la hiperlocalitat, i cal dir que volem donar a conéixer alguns continguts editats fa un temps per començar en breu a donar a conéixer el nou contingut que anem preparant.

L'article té 15 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).